E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Kvalitet i alle led

Et defekt gulvvarmeelement, der er indstøbt i beton, er både dyrt og besværligt at reparere. Derfor er det ekstra vigtigt at du vælger et produkt af høj kvalitet, som sikrer dig mod dyre reparationer.

 

Sikkerhed for høj kvalitet

For at sikre dig mod fejl, tester vi vores produkter adskillige gange i produktionsforløbet. Før produktet forlader vores lager testes det endnu engang. Det er din garanti for et fejlfrit produkt, der holder lige så lang tid som dit gulv.

Quality stamp

 

Veria's produkter er produceret i overensstemmelse med kravene i ISO 9001 og ISO 14001 for at sikre en ensartet høj kvalitet i hele værdikæden.

 

Alle vores produkter leveres i overensstemmelse med relevante internationale standarder, hvilket tilsikrer en høj sikkerhed i installation og anvendelse.

Yderligere dokumentation om certificeringer mv. kan rekvireres på mail@veria.dk

 

Social ansvarlighed

Som en betingelse for at gøre forretning med Veria kræver vi, at vores leverandører overholder vores Code of Conduct, som beskriver vores krav overfor leverandører ift. socialt ansvar.

 

Kompetent og professionel rådgivning

Vores høje produktkvalitet bliver understøttet af professionel teknisk support og service. Vores team af dygtige konsulenter yder råd og vejledning i forbindelse med installation og fejlretning af vores produkter, så du altid sikres et velfungerende gulvvarmesystem.

 

Målrettet marketingkoncept

Langt de fleste kunder er interesserede og engagerede i deres byggeprojekter, men har ikke altid den rette viden til at træffe de rigtige beslutninger.

Gennem vores slutbrugerorienterede marketingkoncept, giver vi dig den nødvendige information for at du kan træffe de rigtige valg - og i et sprog som også ikke-fagfolk kan forholde sig til.

Kontakt Veria

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om Veria eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 7022 5696

mail@veria.dk
 

Planlæg dit renoveringsprojekt på få minutter - direkte i browseren! Prøv EasyPlanTM

OK

Denne hjemmeside bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

> Show details
/*