EasyPlan

EasyPlanTM er et planlægningsværktøj til dit næste renoveringsprojekt.

Med få klik får du en oversigt over udlægningen med tilhørende indkøbsliste som du kan tage med til din nærmeste Veria forhandler.

EasyPlan (800x600)

Det er så simpelt at det bare skal prøves - og det er naturligvis på dit lokale sprog.

EasyPlanTM findes i to versioner:

EasyPlan Elements logo

EasyPlan Clickmat logo

EasyPlanTM Elements er vores planlægningsværktøj til renovering og nybyggeri med vores gulvvarme elementer Quickmat og Flexicable, som kan anvendes i alle rum inkl. bade- og vådrum.

EasyPlanTM Clickmat er vores planlægningsværktøj til renovering under trægulv og lignende og frem for alt valget hvis du ønsker en gør-det-selv løsning.