FAQ

Der findes to forskellige måder at lave gulvvarme på; med el og med varmt vand.

De to løsninger adskiller sig fra hinanden og derfor opstår der forskellige spørgsmål alt afhængig af om du har et elektrisk gulvvarmesystem eller vandbaseret gulvvarmesystem.

FAQ

Vælg den gulvvarme løsning som du ønsker svar på.

Såfremt du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål her, er du meget velkommen til at kontakte mail@veria.dk