E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

FAQ for vandbaseret gulvvarme

Installation og brug

Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål omkring installation og brug af vandbaseret gulvvarme.

Hvor mange måtter kan jeg tilslutte en RTL-ventil?

Du kan maksimalt tilslutte 3 måtter til en RTL-ventil.

Hvad gør jeg hvis mit rum er større end 9kvm?

Hvis du vil tilslutte mere end 3 måtter (svarende til 9m2), kan du gøre det med en varmekredsfordeler.

Hvordan forbinder jeg måtterne?

Måtterne skal forbindes til RTL-ventilen.

Hvor skal jeg tilslutte RTL-ventilen?

RTL-ventilen skal altid tilsluttes returløbet.

Kan jeg forlænge røret på AquaMat?

Rørforlængelse skal altid drøftes VVS-installatøren.

Kontakt Veria

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om Veria eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 7022 5696

mail@veria.dk
 

Planlæg dit renoveringsprojekt på få minutter - direkte i browseren! Prøv EasyPlanTM

OK

Denne hjemmeside bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

> Show details
/*