E-mailFacebookGoogle+LinkedInTwitterYoutube
 
 

Garanti registrering

Du har nu muligheden for at registrere dine Veria produkter online og dermed sikre en nem tilgang til den udvidede garanti. Læs mere om vores garanti her.

 

Udfyld nedenstående formular og upload dit garantibevis samt købskvittering og tryk på send. Herefter vil du modtage et garantinummer, som du bedes notere i tilfælde af reklamation.

 

Garantinummeret er unikt og tilknyttet det registrerede produkt og du kan derfor kun registrere et produkt ad gangen. Ønsker du at registrere flere produkter skal du udfylde formularen for hver produkt du ønsker at registrere.

 

I tilfælde af reklamation kan du kontakte Veria som vil være behjælpelige med at rekvirere dit garantibevis samt købskvittering.

 

Du kan naturligvis også opnå den udvidede garanti ved blot at udfylde garantibeviset i installationsvejledningen og opbevare det sammen med købskvitteringen.

Kontakt Veria

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om Veria eller vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf. +45 7022 5696

mail@veria.dk
Gennemse
Gennemse

Alle felter markeret med * skal udfyldes

 
OK

Denne hjemmeside bruger cookies

Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies.

> Show details
/*